VILLKOR FÖR LEVERANS OCH BETALNING

Snabb leverans även under 24 timmar

Alla beställningar mottagna vid middagstid levereras nästa arbetsdag!

Exakt förpackning

Vi behandlar varje paket som om det vore vårt eget! Vi är väldigt noga med att behandla paketet säkert tills det kommer fram till dig.

Fri leverans

Varje beställning över 10.000 HUF levereras gratis!

HEMLEVERANS INOM LANDET!

Produkterna på vår webbplats kommer att levereras inom som mest 5 dagar från beställningen är gjord med den leveransmetod du valt. Vi kan inte ta ansvar för någon sen leverans av vår logistikpartner. Du kan begära leverans till din arbetsplats eller till ditt hem på vardagar mellan 9.00 och 17.00.

Vi rekommenderar att du ser till att du anger en adress för leveransen där vår kurir kan hitta dig eller din representant mellan 09:00 och 17:00. Om du väljer kontant vid leverans så se till att du har det belopp som behövs för att betala kostnaden. Under beställningsprocessen kan du ange yttligare leveransinformation i kommentarsektionen (t.ex. dörrklocka, representantens namn etc.). Om du har några problem med leveransen, vänligen ring vår avtalade logistikpartners kundtjänst, där du kan få uppdaterad information med hjälp av spårningskoden i bekräftelsebrevet.

Ditt paket kommer alltid att levereras till ditt hem eller till en DPD-paketpunkt. Kostnaden för leveransen är 790 HUF (vid DPD-paketpunkt) och 990 HUF (vid hemleverans). I händelse av en beställning som överstiger det totala värdet på 10.000 HUF är dock leveransen gratis.

KONTANT ELLER BANKKORTBETALNING TILL KURIER (MOTTAGNINGSBETALNING)

Du betalar värdet på din beställning till DPD-kuriren. Då får du ett kvitto som bekräftar både mottagandet av paketet och betalningen. För DPD-paketpoäng kan du betala för ditt paket hos en DPD avtalspartner.

ENKEL BETALNING MED OTP

Om du väljer detta alternativ kommer din betalning att göras via OTP SimplePays internationellt erkända och säkra betalningssystem med alla nödvändiga autentiseringar där du kan betala med Visa-, Visa Electron-, Mastercard-, Maestro- och American Express-kort som är lämpliga för onlinebetalning.

GRATIS LEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR ÖVER 10.000 HUF

Vi levererar ditt paket gratis i hela Sverige om det totala värdet överstiger 10.000 HUF. Även i detta fall skickar vi ditt paket med DPD-budtjänst på samma sätt som för andra beställningar under 10.000 HUF.

OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR?

Kontakta oss:

E-post: 
Telefon: