Har du några frågor? Skriv till oss!

Vi är alltid glada att höra från dig! Vi välkomnar all konstruktiv kritik och positiv feedback. Om det är bekvämare för dig kan du skriva till oss på vår Facebook-sida. Vi kommer att svara där inom några timmar.

Skriv till oss här

Perfekt diet A-Ö

Vår expertis är en kvalitetsgaranti. Se efter själv! Genom att skärpa internationella regler har vi utvecklat en specifik uppsättning regler som vi är särskilt stolta över! Prova vår mat och se själv!

? Mer energi

Proteininnehåll optimerat för din hund, så han/hon aldrig får slut på någonting. Det varierar mellan 18-36% i våra livsmedel, beroende på hundens livsstil.

? Håll smaklökarna fräscha

Vi använder inga artificiella smakförstärkare i motsats till vissa hundmatstillverkare. Så din hund kommer alltid att ha de himmelskt fräscha och saftiga biterna.

? Riktig lycka

Det finns ingen viktigt vitamin som inte finns i våra dieter. Vi lägger inte bara C-vitamin i vår produkt, för det låter bra. Vi använder bara ingredienser som din hund verkligen behöver.

⚕️ Fullt skydd

Om du väljer oss och vi har ditt förtroende behöver du inte längre gå till veterinären. Endast för beröm, max.

? Total frihet

Numera finns det så mycket att tänka på, från barnens skolutställningar till arbetsuppgifter. Varför ska du oroa dig för att mata din hund frisk? Lämna detta till oss!

? Vi levererar till ditt hem

I samarbete med DPD-budtjänst kommer alla dina beställningar till ditt hem. Men om du vill kan du också beställa till en DPD-paketpunkt.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Leverans nästa dag

Om du gör din beställning före middagstid anländer ditt paket nästa dag och kan landa direkt i din hunds matskål. Glöm inte, vi levererar överallt i Swerige!

Premium ingredienser

Råvarorna för alla våra produkter kommer från kontrollerade jordbrukare. För oss är din hunds säkerhet det viktigaste! Se efter själv!

Har du några frågor eller sitter du fast?

Skriv till oss på Facebok eller ring oss.